Over mij

Ik ben Alessandra Janssens de Vroom,
vrouw, liefdevolle moeder voor 2  jongens waarvan 1 nu geschiedenis studeert en de andere met 16 jaar uit het leven is gestapt, daarnaast bonus(moeder) voor 2 nog grotere jongens. En niet te vergeten een lieve, leuke en lekkere partner en bevlogen onderneemster.

Wie ben ik?

Eigenaresse van Hanami4you met als kernwaarden verbindend, onderzoekend, open minded, bewust levend met een vleugje avontuur en speelsheid.

* Een alerte en betrokken begeleidster  familieopstellingen / NLP gecertificeerd / yoga en mindfulness gecertificeerd /  bekend met rouw / sjamanisme / gespecialiseerd in vrouwelijke energie *

Ik ben Alessandra Janssens de Vroom,
vrouw, liefdevolle moeder voor 2 grote jongens, bonus(moeder) voor 2 nog grotere jongens. Lieve, leuke en lekkere partner en bevlogen onderneemster.

Wie ben ik?

Eigenaar van Hanami4you met als kernwaarden verbindend, onderzoekend, open minded, bewust levend met een vleug avontuur en speelsheid.

* Yoga en mindfulness mentor / life planning coach / specialisatie in vrouwelijke (seksuele) energie *

Wat doe ik?

Ik geef jou in 22 weken weer de regie over je leven zodat jij je eigen pad kan volgen.
Ik leer jou om je 100% goed te voelen over jezelf en de balans terug te vinden in je vrouwelijke en mannelijke energie.

Waarom?

Omdat ik zelf heel goed weet hoe het is om de regie kwijt te zijn, vast te zitten in patronen en compleet de koers kwijt te zijn zowel in mijn hoofd, lijf en leven. Op zoek te zijn naar het licht in het donker.
Ik ben geen uitzondering, mijn ervaringen zijn realiteit. En ook voor mij,  die vele tools in handen heeft, is het soms even lastig. Hoe is het dan voor jou als je geen handvatten hebt hoe je ermee om moet gaan? Ik herken wat er gebeurt en ga er mee aan de slag.  Zo zie ik het ook. Met de tools die ik je meegeef, kan en wil je regie over jouw leven weer oppakken en je eigen pad volgen.

Mijn verhaal:

​​Ik had een goede baan in de internationale zakenwereld, getrouwd, 2 gezonde kinderen en een mooi huis. Was ik gelukkig?  De overgang kondigde zich aan en ik ging voelen wat echt bij mij past. Tijdens opleidingen, trainingen/workshops op het gebied van mindfulness, yoga, familieopstellingen, sjamanisme en vrouwelijke energie herontdekte ik mijzelf, transformeerde, en gooide ik het roer om.

Na een pittige scheiding, ontmoette ik mijn huidige partner, verhuisde ik naar het prachtige Brabant. Startte mijn droom; een eigen praktijk.
In 2021 net na de start van mijn praktijk, werd mijn wereld stil gezet door mijn jongste zoon die met 16 jaar uit het leven stapte. Ik veranderde van koers en weet nu waar mijn missie ligt: jou raken, in beweging te brengen om niet het leven te leiden voor een ander maar de regie weer over je eigen leven te nemen en jouw eigen pad te volgen!

Mijn verhaal (in het kort)

​​Ik had een goede baan in de internationale zakenwereld, getrouwd, 2 gezonde kinderen en een mooi huis. Was ik gelukkig?  De overgang kondigde zich aan en ik ging voelen wat echt bij mij past. Tijdens yoga opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van mindfulness, sjamanisme en vrouwelijke energie herontdekte ik mijzelf, transformeerde, en gooide ik het roer om.

Na een pittige scheiding, ontmoette ik mijn huidige partner, verhuisde ik naar Dongen in het prachtige Brabantse land waar ik nu voor mijn droom ga; een eigen praktijk waarin ik jou kan raken, in beweging kan brengen en je weer in verbinding kan brengen met jezelf.

Acht vrouwen op een rij.
Zeven vrouwen achter mij.
Achter mij mijn moeder en achter haar de hare.
Achter elke dochter een moeder tot de oermoeder toe,
de moeder aller moeders.
Ze zeggen tegen mij; Ga verder…… ga verder dan wij……
Jij staat vooraan, Jij bepaalt…………,
Stop niet waar wij niet verder durfden gaan.
Ga……………! Ga………..! Ga…………!
Marita Coppes
Acht vrouwen op een rij.
Zeven vrouwen achter mij.
Achter mij mijn moeder en achter haar de hare.
Achter elke dochter een moeder tot de oermoeder toe,
de moeder aller moeders.
Ze zeggen tegen mij; Ga verder…… ga verder dan wij……
Jij staat vooraan, Jij bepaalt…………,
Stop niet waar wij niet verder durfden gaan.
Ga……………! Ga………..! Ga…………!
Marita Coppes

Hanami4you
Pattonstraat 5
5103 SP Dongen

+31 628770676

© 2022 Hanami4you | Website gemaakt door Kitewebsites

© 2021 Hanami4you | Website gemaakt door Kitewebsites