Home Events Training_Verbindende communicatie

Training_Verbindende communicatie

Verbindende Communicatie: Transformeer jouw gesprekken in waardevolle verbindingen!

Wil je jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een nieuwe benadering die leidt tot diepgaand begrip en authentieke verbindingen? Dan is onze tweedaagse training Verbindende Communicatie precies wat je nodig hebt!

Tijdens deze interactieve training onderzoeken we samen jouw eigen communicatiestijl en streven we ernaar om voorbij het oordelen te gaan. In plaats van te focussen op wie er gelijk heeft, richten we ons op het creëren van een communicatiecultuur waarin verbinding en keuze centraal staan.

Sta jij vaak stil bij de energie van verwijten en oordelen? Wil je leren hoe je anders naar situaties kunt kijken, zelfs als je je kwetsbaar voelt, en aandacht kunt schenken aan wat anderen werkelijk nodig hebben? Durf je echt contact te maken in plaats van te streven naar gelijkheid?

In het eerste deel van de training krijg je inzicht in de oorzaken en verschillende vormen van geweld en conflicten. We onderzoeken ook hoe communicatiepatronen, zowel behulpzaam als belemmerend, hierin een rol spelen.

Het tweede deel richt zich op het herkaderen van communicatie. We besteden aandacht aan zowel het uiten van jezelf (zenden) als het luisteren naar anderen (ontvangen). Hierbij staat de verbinding met zowel jezelf als de ander centraal.

Jouw investering voor deze waardevolle tweedaagse training bedraagt slechts €363,- (inclusief 21% btw).
Daarbij zijn koffie/thee, vers fruit, smakelijke lekkernijen en een heerlijke lunch inbegrepen.
Wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt terwijl jij jezelf ontwikkelt!

Kom en laat je inspireren en verrassen door wat wij te bieden hebben.

Datum: Vrijdag 22 september en 29 september 2023
Van: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Goirle

Deze training is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die geïnspireerd wil worden en zijn/haar communicatie wil verbeteren. Of je nu alleen komt of samen met een vriend(in) of collega, je bent van harte welkom!

Aanmelden workshop

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze waardevolle training. Neem de eerste stap op weg naar een betere verbinding in al jouw gesprekken.

Date

15 09 2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Locatie

Goirle
Alessandra Janssens de Vroom

Organisator

Alessandra Janssens de Vroom

Andere organisatoren

Nicole Robeerst
Nicole Robeerst
QR Code