sakura

Ja, ik meld me aan voor een BMR traject

Wil jij ook meer rust in je hoofd, meer energie en weer de regie over je leven nemen?

Total: € -
Total: € -

Hanami4you is een kleinschalige praktijk met veel persoonlijke aandacht. De praktijk ruimte is met zorg gekozen en ademt een rustgevende sfeer uit. Alessandra neemt de tijd en ik voel veel begrip en support. Ik ben net aan het Body Mind Release traject begonnen en merk nu al dat dit traject een grote impact heeft. Zeker de liefdevolle begeleiding die Alessandra bied heeft een positieve impact op mijn proces van loslaten gehad. Zelfs als je denkt alles geprobeerd te hebben zeker een aanrader om Hanami4you te raadplegen.

Jeanne

Hanami4you is een kleinschalige praktijk met veel persoonlijke aandacht. De praktijk ruimte is met zorg gekozen en ademt een rustgevende sfeer uit. Alessandra neemt de tijd en ik voel veel begrip en support. Ik ben net aan het Body Mind Release traject begonnen en merk nu al dat dit traject een grote impact heeft. Zeker de liefdevolle begeleiding die Alessandra bied heeft een positieve impact op mijn proces van loslaten gehad. Zelfs als je denkt alles geprobeerd te hebben zeker een aanrader om Hanami4you te raadplegen.

Jeanne